maanantai 28. lokakuuta 2013

Savukalamähnä

Kalan savustushan on helppoo ku mikä! Hankit vaan jonku tyypin, joka tuo sulle kalat ja savustuspussin!

.Kalojen nimet on on Siika ja Siika2. Unohdin ottaa kuvat kokonaisista, niin piirsin ne äkkiseltään ulkomuistista.


Tässä ne on alasti.Ja tässä ällölähikuva. Slimy bastard.Toi savustuspussi on kiva foliopussi. Siitä voi tehdä vaikka hatun, jos kokee tarvetta.


Tää itse savustushan oli just tosi kivaa hommaa näin kerrostaloasunnossa. Voit myrkyttää koko hiton talon ja rapun savulla. Varmasti huomataan, että teillä tehdään taas jotain gurmeemeininkejä.

Kannattaa myös ripustaa puhtaat lakanat ja pyyhkeet kuivumaan ennen savuprokkiksen alkua. Näin saat ihastuttavan erähenkisen savutuoksun puhtaisiin lakanoihin moneksi viikkoa. Turhat lootushorsmapersikankivituoksuhuuhteluaineet on vanhanaikaisia. Näin voit kuvitella nukahtavasi tähtien alle jossain romanttisessa laavumestassa, vaikka oletkin vain haisevissa lakanoissasi omassa sängyssä. Siinä ilmainen tipsi.

Jotenkin monitulkinataiset ohjeet oli pakkauksessa, mutta pidin n. 45 minsaa niitä siellä katkussa. Enempää en ois pystynyt, ku alko kirvelee silmiä.Bonuksena myös tukka ja kaikki kledjut döfää sit palaneelle lepälle. Mut näin voit kivasti huijata kaikkia olleesi esim. samoilemassa metsissä ja syöneesi notskilla. Saat reippaan ulkoilmaihmisen maineen ilmaiseksi.


Kivan ironisesti laitettu toi "helppoo ja siistii".

Sit siinä vaiheessa kun savustus on tehty uunissa, oot jo ni niin pahoinvoiva savunlemua kohtaan, ettet voi aatellakaan syödä savukalaa enää koskaan. En oikein keksinyt mitään muuta, kuin että mälvään jonkun mähnän tosta kalan turjakkeesta . Sitä voi sit mättää leivän ja uuniperunan päälle. Tai kenenkä vaan päälle. (Oikeesti, savustakaa vaan ulkona.)Raskain vaihe on tää ruotojen siivoaminen. Voi jumankauta. Tonne mähnään voi heittää sekaan mitä vaan. Jotain valkosta kannattaa heittää sekaan, kuten kermaviili, tuorejuusto yms. Keksi ite. Sit vaan mausteita ja yrttejä, jos kiinnostaa. Mua ei tässä vaiheessa enää kauheesti kiinnostanut, kun olin niin tympääntynyt tohon savunkatkuun.Mut tommosta siitä tuli. Kai se ihan syötävää on jos kala ja savu tuo positiivisia mielleyhtymiä. Minkään perunan tai leivän päällä ei ole nyt kuvaa siitä, kun mulle ei enää tuonut. Lähdin ulos ruokailemaan:


Aika hyvä, eikä tarvinut ite tehä muuta ku puristaa ketsa lautaselle.


No smoke without fire!
Terkuin:  Sisko J-pää


2 kommenttia:

  1. Oi hitto, en uskaltais tommost lähtee ees tekee! Varmaan herkullista ellei oo liikaa savuu. Oisit laittanu pari kalkkunanakkia myös pussiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tuntu, että se savu on enemmänkin kämpässä. kiitti nakkivinkistä!

      Poista